fbpx

Jouw lichaam weet precies waarom het klachten geeft en wat de oplossing hiervoor is!

Mijn online healings helpen je als je bv:

  1. Prikkelgevoelig bent
  2. Emotioneel (te veel) last hebt van andere mensen
  3. Van een angst (en paniekaanvallen) af wilt
  4. Heftige trauma-emoties hebt en hier van af wilt
  5. Af wilt rekenen met de eindeloze cirkels van gedachtes in je hoofd waar je maar niet uit lijkt te komen (bv. suicide)
  6. Het antwoord wilt vinden waarom er onverklaarbare (pijn)klachten zijn en dit verhelpen
  7. Zwanger worden lastig is (zie interview hierover)

Ik laat jou jouw lichaam healen. Ja, ik ga je leren hoe je het zelf kan! Nadat ik jou met mijn unieke methode naar je onderbewuste heb gebracht, ga jij communiceren met jouw lichaam. Jouw lichaam weet als geen ander waarom het (pijn)klachten geeft en wat het nodig heeft om dit weg te laten gaan. Naast healings geef ik ook trainingen, help ik vrouwen zwanger worden en geef ik Babytalks, informatie hierover kun je op deze website vinden en in mijn shop.

Wat doen we tijdens een healing?
We starten de healing waarin ik je meeneem vanuit je bewuste (hoofd) naar jouw onderbewuste (voelen en zijn). Hier komt jouw energielichaam naar voren. Deze gaan we healen waar het niet ‘goed’ stroomt zodat het weer volledig vrij gaat stromen en je energieker wordt! Je onderbewuste kan verrassende antwoorden en oplossingen geven op jouw hulpvraag. Het gaat op een vriendelijke laagdrempelige manier. De healing vindt online plaats, in het laatste gedeelte van de sessie bespreken we de bevindingen en maken we, indien nodig, praktisch wat jij mag gaan doen om jouw veranderingen te ondersteunen.

Transformatietraject particulieren
Speciaal voor jou als je een grote transformatie wilt doorlopen. Dit traject wordt op maat gegeven. Heb je behoefte om 3 maanden lang dagelijks persoonlijke begeleiding te krijgen van mij met behulp van healings en praktische (mindset) tools voor alle uitdagingen die komen kijken bij het leven wat je nu leeft? Ook zal ik je direct ondersteunen als je vastloopt bij bijvoorbeeld angst- en/of paniekaanvallen; hier leid ik je dan liefdevol doorheen ♥

Wil jij je mooiste leven leven? Dit is mogelijk!

Hiervoor wil ik eerst een gratis online kennismaking inplannen om te bespreken wat jouw persoonlijke wensen zijn: waar je nu staat en waar je graag zou willen staan. Het traject wordt naar jouw behoeftes vastgelegd.

Als bonus krijg je gratis toegang tot al mijn trainingen en cursussen!

Dit traject is voor jou als je echt klaar bent voor verandering. Aan het einde van dit traject heb je op persoonlijk vlak een grote transformatie ondergaan.

Dit is life changing!

Prijzen:

Healingsessie 45 minuten = 69,95 (behandelen van 2 klachten)
Healingsessie 90 minuten = 114,95 (behandelen van mimimaal 5 klachten)
Transformatietraject = 495 euro per maand
prijzen zijn exclusief btw

Door van binnen te veranderen, verander je je buitenwereld mee.
Er is meer mogelijk dan je denkt!

Klik hier als je opnames van healings wilt zien!