fbpx

LAAT LOS EN VOEL JE VRIJ!

Wat leer je?

  1. Het doorknippen van emotionele banden waardoor wat iemand zegt of doet, je niet meer raakt.
  2. Dagelijks ga je voelen hoe je EIGEN energie voor 100% stroomt (wat je onbewust misschien al een hele tijd niet hebt gevoeld). Hierdoor ben je energiek!
  3. Iets wat jou in de weg zit in het leven wat je nu leidt, wat jou belemmert om jouw mooiste leven te leven; een grote last ga je loslaten! En deze verlichting ga je voelen!
  4. Vind je het lastig om te aarden? Je bent niet de enige! Ik begeleid je stap voor stap met aarden zodat je het daarna zelf kan. Hierdoor creëer je rust in je hoofd.
  5. Je leert een lastige situatie waar je nu in zit, vol overgave los te laten waardoor je voelt dat je ALLES aankan. De energie die vrij gaat komen is overweldigend! Als je volledig loslaat en dus energetisch ruimte creëert, komen er oplossingen ?
  6. in de laatste module ga je iemand ontmoeten die je mist, dit kan ook een overledene zijn. Ook een hele bijzondere healing!

Het wordt zo vaak gezegd: gewoon loslaten! Maar niemand vertelt je HOE.
In deze training ga ik je begeleiden met loslaten.
IK GA JE HET HOE LEREN!

Herken je dit?
* je bent prikkelgevoelig;
* drukte in je hoofd, piekeren en/óf stress waardoor je vastloopt in gedachtes;
* je hebt een last (boosheid, angst, trauma) wat jou belemmert in jouw dagelijkse leven;
* je zit in een lastige situatie, misschien voel je wel machteloosheid…..
* je wordt emotioneel van wat een ander zegt.

Het leven zal altijd met uitdagingen blijven komen en de vraag is: HOE ga jij hiermee om?
Laat jij je leven door wat er gebeurt of ‘bevries je’ en ga je bij de pakken neerzitten?
Misschien zit je hoofd wel zo vol dat je hier niet eens logisch over kunt nadenken, dat je er gewoonweg niet uitkomt en je dus LAAT LEVEN.

Dit kan anders!
Hoe zou het zijn als je emoties van jezelf, anderen en gebeurtenissen makkelijker aankan omdat je weet HOE je snel weer volledig in je eigen energie komt?

Als jij volledig in je eigen energie leeft, ben je krachtig en zoveel minder beïnvloedbaar + heb je meer ruimte om er voor anderen te zijn.

Dé oplossing
In mijn online training begeleid ik je met het ‘snel’ loslaten van ballast wat jij niet meer wenst en laat ik je voelen hoe jouw EIGEN sprankelende energie stroomt waardoor je rust ervaart.

Praktische informatie
* Dit alles gebeurt online onder mijn begeleiding d.m.v. selfhealings die maximaal 30 minuten duren en je in 6 maanden zo vaak kunt volgen als je wilt! Je bepaalt zelf wanneer je ze volgt; op jouw gewenste tempo.
* Selfhealings zijn géén meditaties: Een healing doet zijn werking op een diepere laag waardoor je letterlijk je celstructuur veranderd; jij gaat je lichaam healen!
* Deze online training bestaat uit 4 modules en inzichtopdrachten + een cadeau-module. In deze cadeau-module ga je iemand ontmoeten die je mist (kan overledene zijn).
* Prijs: 79,95 euro. Nu in de aanbieding: 49,95 euro.
* Je kunt meteen starten!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM VOLLEDIG IN JE EIGEN ENERGIE TE LEVEN?

de training Loslaten was precies wat ik nodig had. Ik had de laatste tijd moeite met loslaten. Soms weet je gewoon even niet meer wat je moet doen om los te komen van bepaalde situaties of emoties en deze selfhealings hebben mij hiermee geholpen dit wel te kunnen.

Wat ik mooi vind aan de training is dat ik het helemaal op mijn eigen tempo en in mijn eigen tijd allemaal kon doen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik op verschillende niveaus heb leren loslaten. Zo weet ik nu hoe ik mijn dagelijkse zaken makkelijk kan loslaten, maar ook grote zaken die mij zwaar vielen.
Het bracht direct verlichting en dat is voor mij heel erg belangrijk.

De wijze waarop de selfhealings werden geïntroduceerd, maar ook de filmpjes die er gebruikt zijn om je mee te nemen in het proces van loslaten heb ik als zeer prettig ervaren. 

Het is zeker een aanrader voor iedereen die wil leren loslaten! 

Genesis van os


ik vond de eerste selfhealing fijn om te doen. Je hebt zo’n prettige stem, heel rustig. Voor mij werkte het goed. Het was fijn dat je meerdere dingen uitlegde. Zo zat ik na te denken over het loslaten van prettige energie, mensen die goed voelen, en toen benoemde je dat ook. 

Wat een leuke visualisatie de oefening met de tabjes! Ik vind hem voor m’n kinderen ook erg leuk. Ik denk dat het veel mensen aanspreekt.

Ik vond de tijd tussen de zinnen etc. heel fijn, de ruimte om te zakken en je er echt op te richten. 

De geschreven tekst erna is ook duidelijk. Wat meer uitleg, hoe je de oefening voor jezelf in kan zetten.

Nu ik het teruglees, komt de ervaring ook direct bij me terug ?

Karin van Hartevelt

Ik heb de training over loslaten ervaren als vernieuwend.

Een invalshoek die eindelijk mbv veel concrete details en tools kan helpen om daadwerkelijk te leren loslaten.

Omdat loslaten iets is waar veel mensen baat bij hebben zou ik het iedereen aanraden!

Chantal Kooijman


Mooie selfhealings.

De vergelijking met tabjes vond ik voor mij heel goed werken. Voelde echt zoals het kan voelen op de computer; VOL. 
Allerlei open eindjes waar je nog wat mee moet. En de selfhealing gaf zo’n zelfde gevoel als je aan het einde van de dag al die tabjes afsluit.
Daarna voelt het helderder en leger.

Je stem is heel rustgevend en je voelt jouw rust. Als je glimlacht, hoor je dat in je stem door.

Ik zou zeker nog eens een selfhealing van jou doen!

Hiske

Het aarden en energie stromen is voor mij bekend terrein.

De oefening met het doorsnijden van de koorden en het sluiten van het tabje is heel waardevol. Een mooie toevoeging die ik door de dag heen gebruik.

Ik merk direct dat het helpt weer in mijn eigen energie te komen.

Ilse

Bekijk hier meer REVIEWS