fbpx

Zijn jouw chakra’s in balans? Dit gaan we in deze cursus ontdekken én behandelen waar nodig.

DEZE CURSUS IS ALLEEN DEZE WEEK NOG TE KOOP

25% korting: kortingscode = laatste kans

 • alleen JOUW levensenergie stroomt door je heen
 • helder, puur, sprankelend
 • en dat voelt geweldig waardoor je blij bent en straalt !

Wat gaan we precies doen?

 • je krijgt kennis over 7 hoofdchakra’s, dit zijn de grootste chakra’s in je lichaam.
 • je volgt mijn chakrahealings per chakra
 • ik leer je HOE jij jouw chakra’s goed laat stromen waardoor alle energiebanen door je hele lichaam vrij stromen!
 • je leert (pijn)klachten zelf behandelen

2 BONUSSEN:

 • Speciaal voor hsp’ers en adhd’ers: een tool om je overprikkeling te behandelen en vooral leren hoe je dit vanaf nu zelf kunt voorkomen!
  HOE ZOU HET ZIJN OM NIET MEER OVERPRIKKELD TE ZIJN?
 • Chakra 8: de aurachakra: hoe blijf je in je eigen energie? We doen een aurahealing en je krijgt tips hoe je met je aura omgaat. Laat negativiteit niet meer langer binnenkomen!
  STRALEND IN JE EIGEN ENERGIE!

Praktische informatie

 • Wekelijks gedurende 9 weken ontvang je mails met uitgebreide chakrainformatie, tips, oefeningen en ingesproken chakrahealings.
 • De informatiefilmpjes en chakrahealings kun je onbeperkt volgen wanneer en hoe vaak je wilt!
 • Na aankoop ontvang je meteen een factuur en Module 1 van de cursus in je mailbox.

Heb je nog vragen? Mail me via monique@decoachhealer.nl en ik beantwoord ze graag!

Reviews ;

Hi Lieve Monique,

Ik heb zojuist de healing gedaan en wat een ervaring! Dank je wel daarvoor. Ik voelde al snel de tintelingen in mijn voeten, kuiten en onderbenen alsook meteen in mijn gezicht en handen. Naarmate we heel het lichaam doorgingen kwam er warmte in mijn buik (voorafgaand met stekend gevoel), rug, billen, bovenbenen. Ik voelde dat mijn lichaam nood had aan beweging, zachte, heen en weer bewegende bewegingen. Ik heb dit soms dan ook toe gelaten. Ik voel de pijn van mijn schouderbladen minder en dit heeft nu een intense warmte. De kleuren van mijn basischakra waren witte, blauwe golvende bewegingen. Door het aandacht te geven, is er een warme plek ontstaan: een witte, oranje, rode warmtebron. Heerlijk gloeiend. Heel erg bedankt voor deze eerste helende ervaring!

?

Liefs, Senly

Alvast een dikke dankjewel voor de fantastische drie weken Monique!

Ook leuk en heerlijk om te doen jouw chakrahealings. HEERLIJK dit blije gevoel.

Ik heb al verschillende antwoorden van mijn chakra’s gekregen, de mooiste was na jouw aardingschakra-healing te doen. Ik kreeg de boodschap:
je moet niet alles zo ingewikkeld of moeilijk maken, gewoon je verbinden met onze moeder aarde.

Jij betekent zoveel voor zo een hoop mensen ?

Liefs,
Annemarie

De eerste healing was erg fijn. Wat ik doorkreeg: Mensen helpen met HSP als actrice. Eerste stap die ik daarin mag nemen is mij aanmelden bij een cursus acteren en alle vooroordelen met betrekking tot leeftijd laten varen.

M.