fbpx

Veel mensen hebben (te) weinig energie. Bij deze klant vragen we aan haar lichaam waarom er weinig energie is en wat het nodig heeft om weer energiek te zijn!

Ik heb haar naar haar onderbewuste gebracht zodat ze kan communiceren met haar lichaam. Haar lichaam geeft haar letterlijk antwoorden door in beelden en woorden.

INTERVIEW
Genesis heeft 2 healings bij mij gedaan en deelt haar ervaringen in dit interview.

Tijdens de 2e healing hebben we blokkades rondom haar baarmoeder weggehaald want ze werd lastig zwanger. Drie weken later was ze zwanger! Ze is ervan overtuigd dat ze zwanger is geworden door de healing. Op deze pagina vertelt ze hierover én zie je een opname van de babytalk: we hebben gecommuniceerd met haar baby in haar buik! Heel bijzonder: We kregen antwoorden van de baby op al onze vragen 🙂

Wat heeft ze ervaren tijdens de 2 healings?

Ik heb Lieky naar haar onderbewuste gebracht.

Haar lichaam geeft aan dat er een blokkade bij haar buik zit. Deze bekijken we en healen we.

Er verschijnen mooie beelden die haar leren op welke manier ze in de toekomst alle negativiteit uit haar lichaam kan laten stromen!

Er is onrust bij haar keel en deze healen we. Door de bevrijding komt emotie los.

Daarnaast geeft haar keel duidelijk aan wat er praktisch nodig is om de energie blijvend goed te laten stromen daar.

Boek hier een healing ♥

Lieky heeft een herseninfarct gehad.

We tunen hierop in en bekijken hoe het er nu uitziet in haar hersenen en op welke lichaamsdelen dit nog effect heeft.

Ze krijgt duidelijke beelden door.

Het is zo fijn om werkelijk te zien wat daar is gebeurd en wat het nu nog doet.

Dit geeft zekerheid en kracht.

Lieky van der Velden:
Monique kende ik voorheen niet. Omdat ik over haar werk met mensen gelezen had werd ik nieuwsgierig naar haar werkwijze. Eigenlijk was ons gesprek meteen vertrouwd. Daarna een afspraak gemaakt om in een ZOOM-gesprek een sessie te maken. Gericht op mijn energielichaam en mijn hersenen.

Omdat ik in 2012 een herseninfarct heb gehad, wilde wij wel eens weten welke antwoorden wij hierop kunnen krijgen.

In het begin werd ik door Monique eerst in een rust/meditatie-toestand gebracht en daarna stond ik open om contact met mijn onderbewustzijn te maken en antwoorden op mijn vragen te krijgen.

Bij de vragen die Monique aan mij stelde zag ik beelden en woorden die erbij hoorden en sprak deze meteen uit. Monique werkte daar meteen goed op in, omdat ze mij vragen stelde die mij weer brachten naar het volgende plaatje die ik dan zag, waar ook weer een antwoord bij hoorde. Zo zijn we samen tot het einde gegaan. Mijn onderbewustzijn heeft contact met mij gehad en heeft duidelijk kunnen maken wat goed voor mij is.

Ik heb dit beleeft als een hele bijzondere ervaring.

Met deze antwoorden die ik kan vertrouwen want ik heb de antwoorden zelf gezien en gehoord, ik weet dus dat daar geen gedachten bij zaten, omdat de beelden en berichten erg snel reageren. Je hoeft het maar uit te spreken en de rest volgt vanzelf.

Ik heb nog een tip;
Geef je vooraf al helemaal over en laat het op je afkomen. Luister naar haar stem, zij begeleidt je goed verder zodat jij niet hoeft te denken aan je vragen. Alles wat je ziet en hoort meteen uitspreken. Daarna kan het volgende antwoord voor je komen.

Tot slot aan Monique; wat heb je deze sessie mooi gedaan. Ik vind je erg geschikt voor dit werk. Jij bent liefdevol, kalm, duidelijk verstaanbaar en je leid het hele proces prima. Ik zal je aan iedereen die het horen wil aanbevelen. 

Dankjewel.

Nathalie heeft maagproblemen en hier tunen we op in nadat ik haar naar haar onderbewuste heb gebracht.

Je ziet duidelijk hoe snel het lichaam antwoorden geeft.

Haar woede uit zich in haar onderrug.

Ook ziet ze aardsengel Michaël verschijnen.

Omdat ik Nathalie naar haar onderbewuste heb gebracht, geeft haar energielichaam precies aan wat het nodig heeft om haar rugklachten te laten verdwijnen.

Als je langere tijd negatieve gedachten hebt, kan dit klachten in je lichaam veroorzaken.

Haar kruin irriteert al maanden en dat komt omdat het hele duidelijke boodschappen heeft voor Nathalie. Na al deze boodschappen gehoord en uitgesproken te hebben, stopt de irritatie.
Ook waren spieren in haar onderrug geblokkeerd en pijnlijk, na de healing is deze pijn weg en stroomt haar energielichaam weer goed.

In deze video zie je HOE ze weer uit haar onderbewuste stapt.

Carsten heeft door een auto-ongeluk een diffuus hersenletsel en een incomplete dwarslaesie opgelopen, ook heeft hij MS.

We zijn naar zijn onderbewuste gegaan en zijn lichaam heeft hem inzichtelijk gemaakt waar precies de kern van zijn lichamelijke klachten liggen.

In dit filmpje zie je hoe we een pijn in zijn schouder weghalen.

Boek hier een healing ♥

Rinks Vos (zit al 11 maanden thuis met coronaklachten):
Hoi Monique, bedankt voor de samenvatting en tips en ook voor de mooie sessie van zondag.
Ik was helemaal onder de indruk na de healing. Was eerst wat moe toen ik alles aan het verwerken was, maar daar kwam al snel energie voor in de plaats. Het enthousiasme van m’n man versterkte dat.
De spanning in de borst is nog steeds minder dan voorheen. Ik heb ook het idee dat m’n ademhaling een stuk dieper is geworden.
Al met al heeft het zeker voor een verlichting van het ongemak gezorgd. Dankjewel daarvoor! 

Marleen van Staveren:
Ik heb Monique leren kennen als een zeer empathische coach. Zij brengt je met haar unieke methoden op een veilige, rustige, heel toegankelijke manier naar angsten, trauma’s, stressfactoren of andere problemen. Ze leert je deze op te zoeken, aan te raken, te transformeren en veel sterker dan voorheen verder te gaan in het leven. Haar open en vrolijke persoonlijkheid, haar hooggevoeligheid en haar intuïtie maken iedere sessie met Monique een cadeautje.
Dank je wel Monique!  

Hiske:
Ik vond de sessie heel erg fijn. Het voelde gelijk vertrouwd en open waardoor ik er ontspannen in ging. 
Monique brengt je in korte tijd in een diepe meditatie. Zo voelt het niet direct, maar als ik af ga op de visualisaties die ik tijdens de sessie heb gehad, zat ik écht heel diep.
In de meditatie zijn we aan de slag gegaan met een gevoel dat mij tegenhield. Ik heb prachtige visualisaties gehad die me tot op de dag van vandaag helder bijstaan.

Ik ben door de sessie weer een stap verder gekomen met ontdekken wat mij tegenhoudt om 100% vanuit mijn echte zelf te leven.

Genesis van Os:
Het was een hele fijne sessie. Ik was vanaf moment 1 op me gemak en de wijze waarop Monique praatte was voor mij heel rustgevend. Hierdoor kwam ik makkelijk in de meditatie. Tijdens mijn healing voelde ik mezelf uit mijn lichaam treden, waardoor ik me heel goed besefte dat ik zo mooi was en krachtig. Ook het feit dat ik mijn hogere zelf hoorde en voelde gaf mij het gevoel dat er meer was. Dit gaf me een gerustgesteld gevoel. Wel merkte ik dat ik moest wennen aan dat gevoel. Het beangstigde mij eerst, maar Monique leidde me heel fijn terug. Monique weet goed aan te voelen waar ik zat met mijn energie en hoe ze me mee kon krijgen naar waar ik in mijn gevoel naar toe moest. Daarnaast gaf ze me ook een gevoel van veiligheid. Dit maakte dat ik diep durfde te gaan.

Karin Hartevelt:
Ik wilde bij Monique een healing doen om antwoord te krijgen op de vraag waarom bepaalde medische problemen in het verleden ontstaan en of dit nu ook nog aan de orde was.

De sessie met Monique was heel prettig. Hoewel ik het best spannend vond, omdat ik niet wist wat ik kon verwachten, voelde ik me heel veilig en ontspannen. Er waren momenten waarin ik geëmotioneerd was en wat in de war, maar Monique leidde me met rustige open vragen door alle gevoelens heen.

De antwoorden op mijn vragen kwamen heel duidelijk, uit mezelf, en kon ik daarom ook direct voor waar aannemen. Het voelde heel vertrouwd. Ookal begrijp ik verstandelijk misschien niet precies wat er is gebeurd. Dat hoeft ook niet.

Na de sessie had ik een opvallende fysieke reactie van loslaten, wat ik alleen ken van mijn lichaam na bezoek aan een osteopaat. De klachten die ik had zijn nu (na 4 weken) ook niet terug gekomen.

De week na de sessie voelde ik me wat onstabiel. Ik voelde dat er energetisch iets veranderd was en er in mijn aardse lichaam een nieuw evenwicht moest ontstaan. Daar heb ik ook met Monique over gesproken. Na 2 weken vielen er ineens nog wat kwartjes, kon ik linkjes leggen met wat er gebeurd en door mij benoemd was. Ik zag de uitwerking terug in mijn dagelijks leven.

Ik ben heel blij dat ik de healingssessie bij Monique gedaan heb en met de effecten ervan. Het heeft mij verbaasd hoe grote veranderingen het heeft gebracht in mijn lichaam en mijn leven.

Nannette Loos:
Ik heb Monique ongeveer twaalf jaar geleden leren kennen bij een gezamenlijke werkgever. Wat mij in die tijd opviel was dat Monique altijd veel enthousiasme en vrolijkheid met zich meebracht, zij zaken regelmatig vanuit een andere verrassende hoek bekeek en een goed luisterend oor had. De afgelopen tien jaar hebben Monique en ik een enkele keer contact gehad en volgde ik haar vooral op social media. Doordat ik af en toe op haar berichtjes reageerde, raakten we met elkaar aan de praat en stelde zij voor om mij een online healing te geven. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik erg aards en totaal niet spiritueel ben en ik veel zaken afdoe als onzin. Maar omdat ik Monique vertrouw en ook een klein beetje uit nieuwsgierigheid, heb ik toch ingestemd en daar heb ik geen spijt van gehad. Monique noemt het een healing, ik noem het een soort van hypnose waarbij je zelf nog de volledige controle hebt, maar waardoor je wel in staat bent om je omgeving en het denken even stop te zetten, zodat je je kan richten op je emoties. Dit alles met hulp en onder goede begeleiding van Monique. De sessie verliep erg respectvol en heeft mij de kracht gegeven die ik nodig had en daar ben ik heel erg blij mee.

Boek hier een healing ♥

Ilonka van Zijl:
Zodra Monique begon met vertellen om te aarden voelde ik de energie al stromen….van de voeten naar boven en voordat ze zei richting kuiten en knieën, was het er al. Totdat ik bij mijn buik kwam, toen blokkeerde het. Monique begeleidde mij om daar doorheen te komen, zo speciaal om te ervaren dat het op een gegeven moment ook gebeurde. Tot mijn volgende blokkade….en zo hebben we heel mijn lijf afgelopen; voelde me daarna heel vermoeid, maar wel erg opgelucht. Ik had ook meer lucht… Nu een dag later voel ik me gewoon weer erg lekker….. Monique heeft een rustige fijne stem om je te begeleiden en is echt aan te bevelen ❤️

Anique van Kooij
Ik kwam bij Monique omdat ik last had van m’n schouder. Ik bezocht al de fysio, deed oefeningen, maar echt helpen deed het niet, het moest iets anders zijn voelde ik!

Monique begeleide mij liefdevol door eerst te aarden met een fijne oefening. De energie stroomde voelbaar door heel mijn lichaam. Door het stellen van vragen kwamen er kleuren in mij op die achter mijn schouder en nek zaten. Ze waren donker en voelden boos! Het zou familie zijn uit een eerder verleden, ik mocht ze wegsturen, ik had ze niet nodig. Langzaam werden de kleuren weer zachter en lichter.

Mijn schouder voelde verlicht van de zeurende pijn! Naderhand en de dagen erna voelde ik mij enorm rustig, een mooie ervaring!”

Genesis van Os (healing 2):
Deze sessie heeft me geholpen met mijn lichamelijke klachten die zich allemaal in en bij mijn baarmoeder bevonden.
De sessie was heel fijn. Er werd heel veel duidelijk. Zeker waar de klachten vandaan kwamen. Dit gaf heel veel verlichting en ruimte voor verwerking.
In mijn vorige sessie was ik veel meer buiten mijzelf. In deze sessie was ik echt aanwezig in mijn lichaam en kon ik heel bewust alles voelen en meemaken.
Ik vind jou als coach heel fijn. Je praat rustig, neemt de tijd voor me, neemt me mee naar alles waarvan je voelt dat ik nodig heb en je schrijft alles op zodat ik het later nog kan nalezen. Dat is zeer prettig. Ik zou je zeker aanraden bij andere mensen.

Het allermooiste geschenk wat ik gekregen heb was 3 weken later toen bleek dat ik zwanger was. Ik besefte me direct dat het door de healing kwam! Het kon niet anders. Het was als een ingeving dat tot mij kwam. Het lukte 2 jaar niet en ineens was ik 3 weken na de healing zwanger. Het was ongelooflijk, maar waar. Ik ben je erg dankbaar. 


Op deze pagina vertelt ze hierover én zie je een opname van de babytalk: we hebben gecommuniceerd met haar baby in haar buik! Heel bijzonder: We kregen antwoorden van de baby op al onze vragen 🙂

Karin:
‘Als je stenen op je weg laat liggen, struikelen je kinderen er later over.’

Tijdens de healing met Monique kwam ik via een kleine lichamelijke klacht bij een overtuiging die blijkbaar al generaties in mijn familielijn zat. De klacht was vrij klein, af en toe duidelijk, maar meestal op de achtergrond aanwezig. Nooit had ik gedacht dat er dit achter kon zitten. Toen we samen bezig waren deze overtuiging te onderzoeken voelde ik heel sterk: dit mag ik eindigen! Ik hoef dit niet aan mijn kinderen door te geven, die keuze kan ik maken.

Wat een bevrijding! Behalve dat de lichamelijke klacht verdwenen is (ja echt verdwenen) geeft het loslaten van deze overtuiging veel ruimte. Ook in hoe ik naar erfelijke belasting kijk, wat ik ontvangen heb, maar ook wat ik besluit door te geven aan mijn kinderen.

INTERVIEW ERICA:
Waarmee heeft de healing jou geholpen?

* loslaten van opgekropte emotie, daardoor voel ik mij lichter.
* verminderen hardnekkige pijn in mijn schouder.
* op een onbewust niveau heeft het mijn zijn naar een hoger of ander level gebracht. Hierdoor kan ik betere beslissingen nemen over mijn leven en toekomst.
* ik heb mijn innerlijk kind in mijn hart gesloten waardoor ik mij veel vrijer en blijer voel. Ik geniet meer.
* er is een heel stuk loslaten losgekomen (hahaha). Dat houd voor mij in dat ik mij bewuster ben van mezelf en mezelf meer accepteer zoals ik ben. Met als prachtige gevolg dat ik negativiteit veel beter en goed kan afweren, het raakt mij niet meer.
* de focus ligt weer op mijzelf!


Hoe heb je de healing ervaren?
Prachtig, het is niet goed met woorden te beschrijven hoe het voelt. Je bent bewust van de healing, maar er gebeuren onbewust zoveel dingen, er draaien processen die je niet goed kunt bevatten. Ik ben een persoon die het probeert te bevatten, te begrijpen in mijn hoofd. Maar ik heb het losgelaten en ben er met een open hart ingegaan. Zonder dat ik er bewust van hoef te zijn, gebeurt er zoveel in je zijn, net of er allerlei puzzelstukjes in elkaar passen. Zonder dat je eigenlijk snapt wat er nu echt is veranderd. Maar het is een prachtig cadeau voor jezelf. Ik snapte helemaal niks van mezelf, wie ik ben, waarom ik dingen doe die ik doe, welk toekomstbeeld ik had, enz. Maar uiteindelijk is er zoveel geheald dat ik nu weet welke kant ik op ga. En dat vind ik hartstikke spannend en leuk.

Hoe heb je mij ervaren, heb je nog tips voor mij?
Monique, je bent zo goed in wat je doet. Zoals velen zeggen, jouw zachte, liefdevolle stem, alles vind ik goed. Je bent rustig en geduldig en er zijn geen foute antwoorden bij jou. Super prettig!!! Ik zat erg vast in een verwachtingspatroon dat ik zelf in het begin van de healing daar aan vast hield. Maar door jouw kalmte, geduld en benadering kon ik tijdens de healing het verwachtingspatroon loslaten en ECHT naar mezelf kijken. DANK JE WEL. En nee, ik heb geen tips eigenlijk…

Maria Natasja: 
Monique heel hartelijk bedankt. Was in slaap gevallen bij de selfhealing en toen ik daarnet wakker werd, voelde ik mij veel en veel beter dan gisteravond en eindelijk na lange tijd een normale nacht geslapen. Dus nogmaals hartelijk dank. 

Angela:
Hoi Monique, 
Dankjewel voor de selfhealing.. Ik heb zojuist de healing gedaan en m’n lichaam is nu lekker warm en ben gestopt met trillen.. Zo’n fijn gevoel! Echt duizendmaal dank!! ♥ 
Groetjes, Angela

Boek hier een healing ♥

Anna: 
Hi, ik heb het al lekker vaak geluisterd in een oude comfortabele stoel die ooit van mijn oma is geweest. Het is echt zo heerlijk om even een moment te nemen met deze selfhealing. Dankjewel hiervoor. Hopelijk komen er meer. ? 

Barbara: 
Dank je lieve Monique, ik voel me zoveel beter. Mijn hele lichaam is gevuld met goede energie. In elk deel van mijn lichaam kon ik de energie voelen stromen. Mijn schouders doen geen pijn meer, ik voel me geweldig. Nogmaals hartelijk dank en een fijne dag. 

Bianca: 
Heb de selfhealing gedaan, voelde me heerlijk erna. Ben helemaal zen. Voelde het op sommige plaatsen warm worden en mijn lichaam is meer ontspannen dus ook minder pijn ? Dank je wel, zal hem zeker vaker doen ♥ 

Elke: 
Dag Monique, ik heb de selfhealing ervaren. Ik voel me veel rustiger nu!

Eric: 
Ik vond de grondingsoefening heel krachtig en voelde letterlijk tintelend de energie mijn voeten instromen. Ik pas de gronding nu steeds toe dus heel goed. Veel aan gehad ?

Fijgje: 
Goedemorgen, ik laat je even weten dat ik me geweldig voel door de selfhealing, heerlijk! Hartelijk bedankt ♥ 

Iris: 
Was volledig ontspannen en tot rust nadien … super dankjewel ?

Lisa: 
Hoi Monique, ik vond de selfhealing heerlijk om te doen. Ik voelde sprankelende roze tintelingen in mijn hele lichaam. Een tevreden en fijn gevoel. Dank je wel voor deze mooie healing. ♥? Groetjes Lisa 

Lizzy: 
Hoi Monique, gisteren de selfhealing geluisterd was super, kleur in het begin geel en werd later paars. Fijne ontspannende healing. Dank je wel ????

Marleen: 
Top dame! Doet echt wat ze zegt, heeft mij heel goed geholpen. 

Marleen: 
Hey Monique, 

Heb je selfhealing goed ervaren. Het probleem dat ik heb is het slapen. Ben er woensdag mee begonnen voor het slapen gaan, val super goed en sneller in slaap en slaap voor de 1ste nacht op rij eens helemaal goed door, echt wel fijn♥ 

Groetjes Marleen ?

Marly: 
Hoi Monique, dank je wel voor de mooie selfhealing ♥ Heeft weer veel dingen in beweging gebracht waardoor ik niet meer kon luisteren, voelen, weten wat mijn intuïtie mij wilde vertellen ♥??

Jouw healing heeft de blokkades opgelost en mijn energie stroomt weer door mijn lichaam.

Melanie: 
Hoi, ik vind het heel ontspannend ik sliep echt goed. Ik heb zelf nu erg last van faalangst waardoor lichamelijk klachten en dit werkte goed! Dank je ? 

Sandra: 
Ik heb het net gedaan Monique en werd er heel ontspannen van, heb ook even geslapen tijdens de selfhealing en erna… Had ook het gevoel dat ik uit mijn lichaam ging even.. Dank je wel!! ? Vond het een heel goede aardingsoefening en ga het zeker vaker doen ♥ 

Sanne: 
Hoi Monique, Ik wil u graag bedanken voor de fijne selfhealing: ik heb hem vandaag 2 keer gedaan en het voelde super fijn ?

Suzanne: 
Hoi Monique, ik heb het gisteren voor het slapen gaan gebruikt, lag gewoon in bed. Had geen voeten op de grond maar visualiseerde dat ik in de aarde stond en dat werkte ook waarna ik over heel mijn lichaam tintelingen had en ik zag in het begin een mooie turquoise kleur en op het laatst een mooi geel licht en viel daarna heerlijk in slaap. Dus super bedankt hiervoor, ik ga het elke avond voor het slapen gaan gebruiken ♥

Boek hier een healing ♥

Jolanda:
Heerlijk de healing gedaan. Wat fijn. Mijn hoofd klapte bijna achterover zo ontspannen. Zag mezelf helemaal in wit kristallicht.

Veroni:
Het is een hele mooie selfhealing. De energie had voor mij de kleur rood, voelde het goed stromen en kreeg het lekker warm. Tintelingen in mijn handen… erg rustgevend!!
Dank je wel!
Groetjes Veroni

Jolanda:
Ik heb hem als heel ontspannen ervaren. Ga hem vaker doen. Heel erg bedankt ?

Patrick:
Hallo Monique,
Ik vond het heel fijn en ook om een keer op een andere manier te horen hoe je jezelf kunt aarden. Voelde het al heel snel tintelen in mijn hoofd. Toen mijn kruin open gezet om de energie er weer uit te laten komen en dat ging ook goed. De kleuren gingen van groen naar paars bij mij maar ook golvend. Toen de selfhealing klaar was had ik een heel rustgevend gevoel over mij heen. Dank je wel.
Liefdevolle groet,
Patrick

Bas Vervest:
De retraite was voor mij positief en ontspannen, een relaxte dag. Ik vond Monique professioneel. Het heeft mij rust en kracht gegeven.

Patricia:
Ik heb de retraite intens en leerzaam beleefd, alle healings en creatieve opdrachten hadden zijn kracht.
Monique heeft mij mooie inzichten laten zien. Ik heb het heel krachtig ervaren. Met een sterk en krachtig gevoel ging ik naar huis. Ik heb deze dag als zeer prettig ervaren. Monique straalt een automatische rust uit waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Verder was de verzorging meer dan goed.

Annemieke:
Mijn klachten vóór de healing waren: Heel erg in mijn hoofd zitten en vooral ook “in de angst”. Vooral dingen niet durven doen uit angst voor …..  Na de healing is/voelt het anders; het is er nog wel, maar ik herken het en ben me er bewuster van waardoor ik er makkelijker mee om kan gaan.

Bijzonder: Dat in je lijf aanwezig zijn zo belangrijk is om goed te kunnen voelen wat je nodig hebt. Heel bijzonder om dat ook zo echt te kunnen ervaren. En ook gewoon weet/voelt wat het beste voor je is, heel mooi! En het blijft bijzonder/magisch om zo specifiek met je blokkades van jeZelf aan het werk te kunnen zijn. Fijne stem die je kundig door de healing leidt.

Johanna:
Bedankt voor de bijzondere ervaring. Heel waardevol.

Mijn wens voor de healing was verbondenheid en liefde voelen in connectie met mijn vader. De begeleiding van jou was fijn, hierdoor kon ik me beter ontspannen en kreeg ik contact met mijn vader.

Wat ik bijzonder vond om te ervaren was dat ik mijn vader echt voor me kon zien met mijn ogen dicht. Ook had ik het idee dat jij hem kon zien en kon zien wat hij uitbeeldde.

Heel erg bedankt en ik ga in de toekomst ook proberen contact met mijn vader te krijgen.

Warme groet, Johanna 

Lindsy Beuselinck:
Ik heb de retraite rustig en leerrijk ervaren en ga met een goed gevoel en met veel stof tot nadenken naar huis. Ik kreeg meer vertrouwen. Mijn wens was om rust te vinden en dat is gelukt. Ook wilde ik leren pendelen met mijn lichaam, dit is ook gelukt. Het meest waardevol vond ik de healing loslaten en dit verbranden in het vuur. De locatie is prachtig. Monique is rustig en verdeelt haar tijd goed.

Nathalie Descamps:
De retraite vond ik zalig! Een hele mooie locatie en een frisse lunch. De dag was ontspannend. Leuke afwisseling met creatieve momenten. De healing over loslaten ging heel diep. Ik wilde graag mijn verleden loslaten en dit heb ik gedaan, ook mijn antwoorden over zingeving heb ik ontvangen. Monique is heel rustig, to the point, laat alles uit onszelf komen en helpt wanneer nodig. Ik vond het een heerlijke ontspannen inzichtgevende dag met gelijkgestemden en ik ben klaar om weer verder te gaan! Top in elkaar gestoken dag. Zeker een aanrader!!!

Edwin Jacobs:
Ik heb deelgenomen aan de eerste retraite in Zegge. Het is bijzonder hoe je tijdens zo een dag de juiste personen tegenkomt die je op dat moment nodig hebt! Voor diegene die twijfelen, zeker doen, investeer in jezelf, je zal er geen spijt van krijgen
!