fbpx

Evi van Hemel: Enkele maanden geleden kwam ik Monique toevallig tegen op Facebook. Het feit dat ik al 5 jaar in een IVF traject zit en jij mensen kan helpen zwanger te geraken door blokkades weg te nemen, sprak me meteen aan.

Onze eerste healing was voor mij heel beangstigend omdat ik paniekaanvallen heb en niet wist wat me ging overkomen.
Jouw zachte, aangename stem heeft me doen ontspannen. Je stelde me meermaals gerust dat er niets kon gebeuren. En samen gingen we op zoek naar mijn blokkades.

Ik was me niet bewust dat er zoveel zaken me in de weg stonden om vooruit te geraken. Stap voor stap heb ik de blokkades opgeruimd wat ik zonder jou nooit had kunnen bereiken. Toen kwam het moment waar ik het meeste voor vreesde: De confrontatie met mijn paniekaanvallen (in mijn wereld een monster). Dankzij jouw steun en geruststelling ben ik dit aangegaan!! Ik ben je zo dankbaar want sindsdien is het “monster” verdwenen.

Door jou leef ik niet meer in angst!!!

De 2de healingsessie was gericht op zwanger worden & kreeg ik de bevestiging dat alles goed zit in mijn lichaam. Ik voel me super goed, heb meer energie, ben helemaal klaar voor de zwangerschap en dat heb ik grotendeels aan jou te danken: 6 dagen na de healing ben ik zwanger geworden!

Nogmaals bedankt voor alles. Je bent een topper!!!

Zwanger door healing
Genesis is ervan overtuigd dat ze zwanger is geworden door mijn healing.

We hebben de weg naar haar baarmoeder vrij gemaakt door energetisch blokkades op te heffen.

In dit filmpje spreekt ze hierover.

“Ik ben zwanger door de healing” zegt ze.

Jouw lichaam weet precies wat er aan de hand is én wat de oplossing is!

Uitleg healing
Genesis heeft 2 healings bij mij gedaan waarvan de 2e over haar endometriose ging. We hebben ingetuned hierop en de blokkades weggehaald. Hier vertelt ze hoe ze de healings ervaarde.

Genesis vertelt wat er precies gebeurde tijdens haar 2 healings.

Healing 1
Genesis: Het was een hele fijne sessie. Ik was vanaf moment 1 op me gemak en de wijze waarop Monique praatte was voor mij heel rustgevend. Hierdoor kwam ik makkelijk in de healing. Tijdens mijn healing voelde ik mezelf uit mijn lichaam treden, waardoor ik me heel goed besefte dat ik zo mooi was en krachtig. Ook het feit dat ik mijn hogere zelf hoorde en voelde gaf mij het gevoel dat er meer was. Dit gaf me een gerustgesteld gevoel. Wel merkte ik dat ik moest wennen aan dat gevoel. Het beangstigde mij eerst, maar Monique leidde me heel fijn terug. Monique weet goed aan te voelen waar ik zat met mijn energie en hoe ze me mee kon krijgen naar waar ik in mijn gevoel naar toe moest. Daarnaast gaf ze me ook een gevoel van veiligheid. Dit maakte dat ik diep durfde te gaan.

Healing 2
Genesis: Deze sessie heeft me geholpen met mijn lichamelijke klachten die zich allemaal in en bij mijn baarmoeder bevonden.
De sessie was heel fijn. Er werd heel veel duidelijk. Zeker waar de klachten vandaan kwamen. Dit gaf heel veel verlichting en ruimte voor verwerking.
In mijn vorige sessie was ik veel meer buiten mijzelf. In deze sessie was ik echt aanwezig in mijn lichaam en kon ik heel bewust alles voelen en meemaken.
Ik vind jou als coach heel fijn. Je praat rustig, neemt de tijd voor me, neemt me mee naar alles waarvan je voelt dat ik nodig heb en je schrijft alles op zodat ik het later nog kan nalezen. Dat is zeer prettig. Ik zou je zeker aanraden bij andere mensen.

Het allermooiste geschenk wat ik gekregen heb was 3 weken later toen bleek dat ik zwanger was. Ik besefte me direct dat het door de healing kwam! Het kon niet anders. Het was als een ingeving dat tot mij kwam. Het lukte 2 jaar niet en ineens was ik 3 weken na de healing zwanger. Het was ongelooflijk, maar was. Ik ben je erg dankbaar. 

Net als medici, kan ik nooit garanderen dat je zwanger wordt door mijn healing! Wel kunnen we energetisch onderzoeken wat er aan de hand is. We communiceren dan met jouw energielichaam, je ontvangt antwoorden: Jouw lichaam weet namelijk precies waarom het doet wat het doet én wat de oplossing is!

Babytalk
In dit filmpje zie je Genesis communiceren met haar baby in haar buik.
Ook leg ik hierin uit waarom dit mogelijk is 🙂

Genesis stelt vragen en haar baby antwoordt.

Bij een echo wordt gecheckt hoe het met het aardse lichaam van de baby gaat, bv: of het goed groeit volgens de normen. Bij mijn babytalk gaan we energetisch communiceren met de baby: we gaan vragen hoe het met haar gaat, hoe zij zich voelt en wat zij nodig heeft. Jouw baby gaat dit jou zelf vertellen!

Praktische informatie:
* deze babytalk is mogelijk bij zwangerschap vanaf 25 weken.
* de babytalk duurt 30 minuten.
* je mag zelf 10 vragen bedenken die je graag aan je kindje zou willen stellen. Deze lever je max. 3 dagen vóór de geplande babytalk in bij mij.
* de babytalk is online en je ontvangt de opname.
* kosten: 59,95 euro.

Babytalk
Genesis: Wat een leuke sessie en zo anders dan een healing! Ook al neem je me mee naar mijn onderbewuste en ben ik in contact met mijn hogere zelf; dit voelde zo anders aan. Ook in deze sessie was jij mijn anker die mij leidde naar waar ik moest zijn. Je klonk rustig maar zelfverzekerd en dat gaf mij het vertrouwen om mee te gaan in deze ervaring. Er was geen moment dat ik dacht dat dit in enig opzicht schadelijk zou kunnen zijn. Ik had juist het idee dat het me werd aangereikt. Ik was bevoorrecht om een kijkje te mogen nemen in de wereld van mijn dochter.  Het werd me als het ware laten zien en dat voelde heel fijn en vertrouwd.

Het was zoveel vreugde en geluk wat ik voelde toen ik mijn dochtertje mocht aanschouwen. Ze was aan het rondspringen en dansen; een super vrolijk meisje met zoveel kracht en liefde in zich. Zo zorgeloos en puur. Het was fantastisch om dit mee te maken.  Ze had krulletjes, een mooie lach en lichte ogen. Iets wat ik natuurlijk nooit heb kunnen zien tijdens mijn echo’s. Ook de vragen die ik had voorbereid werden één voor één door haar beantwoord. Het leukste van de visualisatie was de wijze waarop ze antwoordde; dit was precies zoals ik ook zou antwoorden. De kracht en zelfverzekerdheid die ik heb, straalde er bij haar ook vanaf! Toen ik haar vroeg naar wat ze vond van de keuze van mijn muziek dat ik luisterde en het eten dat ik at, antwoordde ze ook heel helder en duidelijk over wat ze ervan vond. Dat is toch geweldig! 

Nu, een aantal weken later kan ik haar nog steeds voor me zien en tijdens mijn meditaties komt ze af en toe langs om nog even met me te dansen. Het was echt een hele mooie ervaring die ik iedereen aanraad! Het is absoluut een mooie toevoeging aan het gehele proces van zwanger zijn. 

Dank je Monique voor deze mooie ervaring. 

Er gaat zoveel veranderen nu je zwanger bent, hoe zou het zijn als de weg hiernaartoe zo soepel mogelijk verloopt? Dat je je lijf kan ondersteunen met positieve gedachten in plaats van negatieve gedachten en angsten? Vraag HIER gratis de selfhealing speciaal voor zwangere vrouwen aan en laat in 16 minuten alle negatieve energie je lichaam uit stromen!