fbpx

Een betoverende dag voor jou !

Eindelijk rust in je hoofd…

Na de retraite:
– sta je zelfverzekerd met 2 voeten op de grond.
– weet je PRECIES wat je te doen staat!
– heb je een boost energie ontvangen.
– en nog veel meer!

We zijn de hele dag in de natuur waardoor we diep aarden en dus mega in contact zijn met ons lichaam. De activiteiten die wij doen, versterken dit nog meer!

Ik leer jou spreken met je lichaam. Er komen daardoor zoveel inzichten naar voren die voor iedereen anders zijn.

Thema 27 augustus: 1e chakra, LOSLATEN & kwantumveld.

Zou jij weleens echt in het diepe willen duiken? Op energetisch niveau? Met gelijkgestemden om je heen waarmee je diep kunt connecten?

Zondag 27 augustus organiseer ik weer een zomerretraite op een prachtige plek in de natuur.

Op deze dag behandelen we de 1e chakra, de basischakra van ZIJN. Hoe neem jij op dit moment jouw plek in op deze wereld? Mag hierin nog iets veranderen en HOE mag je dit gaan doen? Door deze healing krijg je dé antwoorden hierop.

We gaan een prachtige healing doen over loslaten. Tot nu toe van alle deelnemers de favoriete healing! Je gaat veel loslaten en dat merk je meteen in je energie.

Ik geef ook een kwantumveld-healing met krachtige, magische energie in het oneindige; je ervaart hierbij hoe groot jouw energielichaam kan en mag zijn. Je ontmoet je future-self en gaat met haar communiceren. Er is zoveel meer mogelijk in jouw leven dan je denkt!

We doen creatieve opdrachten om tastbaar te maken hoe je na de retraite in het leven wilt staan. Je ervaart een persoonlijke energetische transformatiereis. Alles wat je tijdens de healings én gedurende de dag hebt ervaren, wordt nu praktisch gemaakt. 

Ben jij klaar voor jouw transformatie naar VRIJZIJN? Geef je dan hier op: 27 augustus 2023.

Er is meer mogelijk dan je denkt!

Je stapt in een wereld waarvan je niet wist dat ie bestond. Gewoon met 2 voeten op de grond!

Praktische gegevens:
. Plaats: Ridderkerk
. Parkeren: gratis
. De hele dag is verzorgd (lunch, versnaperingen, drinken).
. Kosten retraite: 247 euro – (excl. btw) PRE-SALE, NU 197,- (excl. btw)
. Overnachten in de buurt is ook mogelijk, ik heb goede tips; maak er een mini-vakantie van!

De groep houd ik bewust klein zodat we de diepte in kunnen gaan met persoonlijke begeleiding van mij.

Reserveer hier je plek:

Healingkring
Healing LOSLATEN
Schilder je future-self
Healingkring
verleden – heden – toekomst
Kennismaken dmv intuïtief tekenen
Loslaten & verbranden
Intuïtief schilderen
Healing
Kruidentuin
Schilderen Hogere Zelf
Verbranden wat je los wilt laten.
Lunch
Lunch
Schommelbank
Tuin
Hoe concreet verder nu…
Leren pendelen met je lichaam
Evalueren & cadeautjes
Evaluatie retraitedag
Carddecks
Lunchen
Wat willen we loslaten?
Veranda
Veranda
Schilderen kwantumveldhealing
Schilder je toekomst

REVIEWS

Bas:
De retraite was voor mij positief en ontspannen, een relaxte dag. Ik vond Monique professioneel. Het heeft mij rust en kracht gegeven.

Patricia:
Ik heb de retraite intens en leerzaam beleefd, alle healings en creatieve opdrachten hadden zijn kracht.
Monique heeft mij mooie inzichten laten zien. Ik heb het heel krachtig ervaren. Met een sterk en krachtig gevoel ging ik naar huis. Ik heb deze dag als zeer prettig ervaren. Monique straalt een automatische rust uit waardoor ik mij gelijk op mijn gemak voelde. Verder was de verzorging meer dan goed.

Lindsy:
Ik heb de retraite rustig en leerrijk ervaren en ga met een goed gevoel en met veel stof tot nadenken naar huis. Ik kreeg meer vertrouwen. Mijn wens was om rust te vinden en dat is gelukt. Ook wilde ik leren pendelen met mijn lichaam, dit is ook gelukt. Het meest waardevol vond ik de healing loslaten en dit verbranden in het vuur. De locatie is prachtig. Monique is rustig en verdeelt haar tijd goed.

Nathalie:
De retraite vond ik zalig! Een hele mooie locatie en een frisse lunch. De dag was ontspannend. Leuke afwisseling met creatieve momenten. De healing over loslaten ging heel diep. Ik wilde graag mijn verleden loslaten en dit heb ik gedaan, ook mijn antwoorden over zingeving heb ik ontvangen. Monique is heel rustig, to the point, laat alles uit onszelf komen en helpt wanneer nodig. Ik vond het een heerlijke ontspannen inzichtgevende dag met gelijkgestemden en ik ben klaar om weer verder te gaan! Top in elkaar gestoken dag. Zeker een aanrader!!!

Edwin:
Ik heb deelgenomen aan de eerste retraite in Zegge. Het is bijzonder hoe je tijdens zo een dag de juiste personen tegenkomt die je op dat moment nodig hebt! Voor diegene die twijfelen, zeker doen, investeer in jezelf, je zal er geen spijt van krijgen!

Carmen:
Prachtige retraitelocatie, lunch en versnaperingen; heel erg goed! Het was een fijne dag. Lekker even weg uit de dagelijkse sleur, met mezelf bezig zijn is goed! Monique is heel gevoelig en een aangenaam persoon, ze voelt alles goed aan. Ik ging tevreden en dankbaar naar huis.

Anita:
Zalig in de natuur, een hele fijne rustgevende dag. Prima lunch. Het meest waardevol vond ik de healing loslaten. Er werd gebruik gemaakt van diverse werkvormen en van alle ruimtes op de locatie. Ik voel me lekker relaxt, positief en heb vertrouwen in de toekomst!

Nadine:
Een 10 voor de locatie en verzorging. De dag vond ik harmonieus. Het gaf mij rust, het gevoel dat het allemaal goed komt en geloof in mezelf. Heb veel inzichten verworven. Monique is zo een mooi mens en doet het geweldig goed. Het was genieten van het eerste tot het laatste moment, ik ben helemaal zen thuisgekomen! Smaakt naar meer!
Na healing loslaten: De RUST die ik tijdens de healing voelde, heb ik nog nooit eerder gevoeld.