fbpx

Ik ben Monique van den Bergh, HSP’er met ADD, ADHD en hoogbegaafdheid. Lang heb ik geworsteld met mijn overprikkeling en ik heb veel geleerd. Inmiddels heb ik er geen last meer van en ervaar ik mijn HSP juist als kwaliteit: dat voelt zo fijn. Dit gevoel gun ik jou ook!

Een HSP’er (Hoog Sensitief Persoon) is iemand die gevoeliger is voor indrukken van de buitenwereld dan gemiddeld. Het gaat over oog voor details; het waarnemen van subtiele nuances die anderen ontgaan, snel overprikkeld raken en de neiging om je daarom terug te willen trekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan harde muziek, in mensenmassa’s zijn, felle lichten of andermans energie wat bij jou binnenkomt.

Hooggevoeligheid is niet wat jij bent; het is een karaktereigenschap van jou, een deel van jou. Deze mooie karaktereigenschap kun je in je voordeel laten werken. Hiervoor dien je wel je eigen HSP-vaardigheden te leren kennen en dat gaan wij doen in deze online training genaamd: HSP je mee?

Het begint bij zelfkennis. Als jij inzicht krijgt in jouw HSP, leer je omgaan met de uitdagingen/ prikkels die op je pad komen en hier kun je met de positieve kant die hooggevoeligheid met zich meebrengt, jouw voordelen uithalen!

We hebben niet altijd in de hand wat er om ons heen in de wereld gebeurd. Het leven blijft komen met uitdagingen. Wat je wel in de hand hebt, is HOE jij hiermee omgaat en in hoeverre je je hierdoor laat beïnvloeden.

Wat kun je in de training verwachten:

– De praktische opdrachten helpen je keer op keer om je te behoeden voor ‘te veel’ prikkels.
– Natuurlijk zitten er healings bij om rust te creëren.
In 2 weken begrijpen hoe jouw HSP-zijn werkt!
– Je wordt energieker, zelfverzekerd en sterk.
– Je gaat genieten van een levensstijl die je meer energie oplevert, dan dat het kost.

Jij hebt het recht om in je eigen energie te blijven staan!

Deze online training is nog in ontwikkeling en wordt binnen 2 maanden gelanceerd. Als je je inschrijft voor de wachtlijst, ontvang je als eerste (zonder verplichtingen) informatie over de training inclusief een cadeautje! Tevens loot ik voor 2 mensen deze training gratis in.

Liefs,
Monique

Maak je je regelmatig zorgen? Lees dan nog even verder want dan heb ik iets voor je waardoor je vandaag nog jouw zorgen kan loslaten: de Special Healing ?

  • Heb je last van piekeren als je in bed ligt?
  • Beïnvloeden jouw zorgen je werk en/of je thuissituatie?
  • Voelt het alsof je in een neerwaartse spiraal zit?

Dan kan deze Special Healing jou helpen!

  • Een nacht goed doorslapen;
  • Spanning in rug, schouders, nek en hoofd verdwijnt;
  • Jij krijgt meer energie en ruimte om leuke dingen te doen;
  • Je wordt blij, en je omgeving ook!

Praktische informatie:
De kosten zijn 10,74 euro (excl. btw) en de Special Healing vindt plaats op een besloten Instagramaccount. Hier kun je de healing zo vaak doen als je wilt!

Extra mooi meegenomen:

  • Op het besloten Instagramaccount zullen, naast de healing, ook praktische (mindset) tools staan over hoe je om kunt gaan met ‘zorgen’. Regelmatig worden nieuwe tools toegevoegd.
  • Tevens ga je gelijkgestemden ontmoeten waarmee je kunt connecten als je dat wilt. Er vormt zich een ‘eenheid’ omdat iedereen vrij is om te reageren naar elkaar en om elkaar te helpen. Zelf ben ik ook aanwezig ?

Reviews